6 Februari 2014

Februari Oh Februari ~

fenomena Februari

aku balik kampung !

balik Raya Cina

lepak-lepak dengan 2-2 famili

memang best sangat - sangat

pastu wat besdei celebration (along aku nyer besdei) tp aku include sekali sebab aku nye besdei Januari mom aku xdan nak beli kek..

da reramai ni kita orang celebrate lah..






dalam duk syok celebrate kami main polong kat depan umah ~ hihihi

polong ni games paling best zaman kami kanak-kanak... time raye je org duk main bunga api ngn mercun kami duk sibuk main polong, hahahahaha

video


video


kbai .. toink - toink




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen sana Komen sini